Chiny news,Wydarzenia i zapowiedzi

Przeczytaj: Radosław Pyffel w „Newsweeku” o chińskiej kuchni

newsweekW najnowszym wydaniu tygodnika „Newsweek”, (35/2010) ukazał się artykuł Radosława Pyffela z Centrum Studiów Polska-Azja, dotyczący chińskiej sztuki kulinarnej. Do numeru dołączona jest opcjonalnie specjalna płyta z filmem prezentującym kuchnię chińską.
Serdecznie zapraszamy do lektury,
CSPA
Udostępnij:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Przeczytaj: Radosław Pyffel w „Newsweeku” o chińskiej kuchni Reviewed by on 23 sierpnia 2010 .

W najnowszym wydaniu tygodnika „Newsweek”, (35/2010) ukazał się artykuł Radosława Pyffela z Centrum Studiów Polska-Azja, dotyczący chińskiej sztuki kulinarnej. Do numeru dołączona jest opcjonalnie specjalna płyta z filmem prezentującym kuchnię chińską. Serdecznie zapraszamy do lektury, CSPA Udostępnij:        

Udostępnij:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

O AUTORZE /

Avatar

komentarze 2

  • Ludzie!
    Dajcie spokoj z tymi bredniami. Wiadomo jaki jest Pyffel. Za slawe dalby sie pociac. Kto sie z nim zetknal dobrze wie, ze to facet z chinskim poczuciem humoru, bardzo pyszny, butny i zarozumialy do tego zdaje mu sie, ze posiadl wszelka wiedze. Dlatego proponuje: ZAPRZESTAC WSZELKICH KOMENTARZY O NIM!!! Takze negatywnych. Jemu o to wlasnie chodzi. Sam kiedys powiedzial mojemu kumplowi: „niewazne co o tobie mowia, wazne, zeby mowili”. Dlatego prosze: dajta spokoj Rad. Pyff. a zajmijta sie powaznymi tematami. Amen!

  • Panie Radoslawie!
    Pozwoli Pan, ze ujme to nastepujaco: CSPA to wspaniala strona, do ktorej zagladam niemal codziennie: analizy, raporty, newsy – tak! Promocja Pana Osoby – stanowcze NIE! No chyba, ze stworzyl Pan te strone wylaczniedla siebie, to rozumiem. Prosze jednak zwrocic uwage na fakt, iz egocentrycznym natrectwem zniecheca Pan czytelnikow do odwiedzania tej wartosciowej strony. Pewnie co rano spiewa Pan sobie na dzien dobry: „NARCYZEM JESTEM…”
    ha ha ha…

Pozostaw odpowiedź