News,Tajwan news

Coraz więcej piekarni używa skażonych produktów

Ponad 30 sklepów, produkujących składniki używane do pieczenia jest podejrzanych o to, że sprzedawane przez nie produkty są zanieczyszczone i zawierają bakterie. Póki co, nie podano nazw firm, jednak wiadomo, że znajdują się one w Tajpej, New Taipei, Taichung, Yunlin, Tajnan i Kaohsiung. Specjaliści rozpoczęli badania po doniesieniu Lai Chun – chieha, właściciela firmy Yu Shen Chemical Co, o tym, że wielu piekarzy używa skażonych składników. Jego zakład również sprzedawał właśnie takie produkty, które zostały rozprowadzone w dużej części centralnego Tajwanu. Są z nich robione dżemy i inne tego typu.

Autor: Agnieszka GabrielCoraz więcej piekarni używa skażonych produktów

Udostępnij:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Coraz więcej piekarni używa skażonych produktów Reviewed by on 5 czerwca 2011 .

Ponad 30 sklepów, produkujących składniki używane do pieczenia jest podejrzanych o to, że sprzedawane przez nie produkty są zanieczyszczone i zawierają bakterie. Póki co, nie podano nazw firm, jednak wiadomo, że znajdują się one w Tajpej, New Taipei, Taichung, Yunlin, Tajnan i Kaohsiung. Specjaliści rozpoczęli badania po doniesieniu Lai Chun – chieha, właściciela firmy Yu

Udostępnij:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

O AUTORZE /

Avatar

Pozostaw odpowiedź